[ad_1]

نوشته شده توسط کاترین مورین
سردبیر بخش IT

در تلاش مشترک برای تبدیل تجربه مشتری در یک زمان حساس برای خرده فروشان ، Alimentation Couche-Tard و دانشگاه مک گیل آزمایشگاه نوآوری خرده فروشی را در مدرسه مدیریت خرده فروشی دانشگاه مک گیل بنسادون راه اندازی کرده اند.

این آزمایشگاه که در محوطه دانشگاه در مرکز شهر مونترال واقع شده است ، به محققان این امکان را می دهد تا آزمایشاتی را در محل انجام دهند و فناوری های جدیدی را برای بهبود تجربه مشتری در این اوضاع همه گیر ، توسعه دهند.

Couche-Tard ، رهبر صنعت فروشگاه های کانادا ، قصد دارد پروژه های تحقیقاتی را با موفقیت آزمایش شده در آزمایشگاه در 14،220 فروشگاه خود در شبکه جهانی خود اجرا کند.

در آزمایشگاه ، الف Couche-Tard متصل است بخش به ویژه با فن آوری های بدون اصطکاک طراحی شده است تا اجازه پرداخت مستقل را بدهد. با استفاده از یک برنامه تلفن همراه ، مشتریان می توانند در را برای ورود قفل کنند متصل منطقه ، وسایل را بردارید و بروید. این برنامه موارد انتخاب شده را در زمان واقعی تشخیص می دهد و پرداخت را به طور خودکار پردازش می کند. این سیستم برای اولین بار در بخش فروشگاه های کانادا ، سرعت بخشیدن به بازدید از فروشگاه ها و ایمن سازی معاملات در طی یک بیماری همه گیر را دارد. همچنین به کارمندان اجازه می دهد زمان بیشتری را صرف خدمات کنند.

دو رهبر تحقیقاتی مک گیل این ابتکار عمل را بر عهده دارند: پروفسور جیمز کلارک از دانشکده مهندسی و پروفسور ماکسیم کوهن از دانشکده مدیریت در دزوتلز.

قابلیت های AI و VR

محققان از روش های هوش مصنوعی برای بهبود پیش بینی تقاضا و توصیه های مشتری استفاده می کنند. آنها همچنین قصد دارند سیستم های واقعیت مجازی را توسعه دهند تا مشتریان بتوانند اقلام مورد نیاز خود را آسان تر كنند. این آزمایشگاه همچنین به دانشجویان مک گیل امکان تعمیق دانش خود را از طریق آموزش در محل می دهد.

پروفسور سایبال ری ، مدیر دانشگاه دانشکده مدیریت خرده فروشی بنسادون ، گفت: “COVID-19 همچنان تأثیر قابل توجهی بر خرده فروشان خواهد داشت ، به ویژه از نظر تجربه شخصی سنتی مشتریان.” “با پیشرفت جامعه در فاصله جسمی” جدید عادی “ما ، مطالعه و بررسی تجربه خرید در آینده برای محققان و دانشجویان بسیار مهم است.”

این آزمایشگاه از رهنمودهای بهداشت عمومی پیروی می کند و اقدامات بهداشتی و بهداشتی را برای محافظت از کارمندان و مشتریان اعمال می کند. در حال حاضر این ساعت در ساعات کاهش یافته و برای تعداد محدودی از مردم باز است ، تا زمانی که مقامات بهداشت عمومی کار با ظرفیت کامل را ایمن بدانند


این داستان اولین بار در نشریه فرانسوی ما ظاهر شد جهت اطلاعات

[ad_2]

منبع: night-sky.ir