آموزش آشپزی، آموزش مهارت های زندگی است!

احتمالا تاریخچه آشپزی به روزگار اختراع آتش برگردد، هنگامی که انسان متوجه شد که با حرارت دادن به مواد غذایی، طعم، بافت و ظواهر آن تغییر میکند. به این ترتیب آشپزی هم زدن مخلوطی از مواد غذایی و حرارت دادن به آن نیست، بلکه هنر رعایت تعادل ها و تناسب ها در طبخ مواد غذایی میباشد و در غایت بایستی باعث به افزایش سلامتی و آموزش آشپزی سوپ شادابی انسان شود. در کشور‌ایران نیز در سالیان اخیر اعتنا متعددی به این دانش شده میباشد و کلاسهای زیادی جهت تدریس آشپزی تشکیل می شود، ولی کمتر چشم می شود آموزشگاهی با رعایت اصول مدیریتی و با دلسوزی، فوت‌و‌فن و رموز آشپزی را به هنرجو آموزش دهد و آنها را فاش کند زیرا که اکثری از همین مربیان ممکن میباشد حیاتی گذراندن زمان های کوتاه مدت تدریس آشپزی توانسته باشند گواهینامه آموزشی را کسب نمایند، البته تجربه مفیدی در این حوزه اختیار نداشته باشند و نیز این‌که عمده آموزشگاه های آشپزی، آموزش های خویش را بصورت تئوری انجام می دهند و هنرجو هیچ کار عملی مفیدی در کلاس آشپزی انجام نمی دهد تا بتواند سوالات و بحران های خیالی خود را پشت سر بگذارد و به مهارت برسد و در اصطلاح از پس همین فعالیت برآید چه بسا که بخش اعظمی از هنر جویان این آموزشها را جهت اقامت به کشورهای دیگر میگذرانند و داشتن مهارت در تدریس آشپزی در کنار سند معتبر قابل ترجمه در سایر کشورها اولویت دوچندان مهمی محسوب می گردد. کسب درآمد از تدریس آشپزی : شما دوستان عزیز می توانید کلیدی آموزش گونه های غذاها بصورت فیلم و تشکیل عصر های تدریس آشپزی برای خود کسب درآمد کنید. بعضا از آن ها جزو غذاهای سنتی و محلی میباشند که از قبلی توسط سابق ترها پخته می شده و امر پخت آن به ما رسیده است؛ بعضا دیگر جزو غذاهای مدرن محسوب میگردند که معمولا غذاهای مدرن طرز پخت متنوع تری دارا هستند زیرا افراد گوناگون اصلی اعتنا به ذائقه ای که داشتند و هدفی که از خروجی آشپزی در نظر گرفته بودند، تغییراتی در نحوه پخت غذاها ایجاد کردند. کباب زن و تخته کار: در این عصر به شما 20 از انواع کباب شامل: کباب گل رز، کباب حلزونی، برگ، جوجه، بلغاری، اسکندر، بختیاری، کباب دارای مریم گلی، کباب مرغ ران چسبناک، کبابهای محلی و ملل، لولهای، قبضهای، … آشنایی کلیدی فرهنگ و اشکال غذاهای ایتالیایی و طبخ آنها: یادگیری انواع پاستا (پاستا میگو، پاستا عربیتا)، مرغ گریل شده، چیکن اهمیت سس پرتقال، چیکن آلفردو، … شناخت مهم فرهنگ و غذاهای چینی و طبخ آنها: یادگیری برگر سوشی، میگوی گریل شده اصلی سس مارچوبه و لیمو، رول استیک، اسپاگتی مهم لیمو و سالمون، چیکن تریاکی، پاستا اصلی سس پستو و مارچوبه، … شناخت کلیدی فرهنگ و تمدن مکزیک و غذاهای مکیزیکی: یادگیری سس ترتیا، فاهیتا، پلو مکزیکی و مرغ، ناچو و دو نوع تیپ، … آشنایی مهم فرهنگ و تمدن و غذاهای هندی: یادگیری پاکورا، باتر چیکن، کاری گوشت، نان پراتا، پوره بادمجان، … آشپز سنتی: در همین زمان گونه های غذاهای سنتی اهل ایران را تدریس میبینید. ممکن هست بخش اعظمی از آشپزهای مشغول به کار ، مهارت های آشپزی را به صورت تجربی کسب کرده باشند ، اما آشپزی ملل یک شاخه علم محور و تخصصی تر نسبت به آشپزی جامع می باشد که ورود به آن مستلزم آموزش و یادگیری است. مطالعه یک دستور غذایی در اموزش آشپزی اساسی است.